Wie ben ik

Tekst, fotografie, website-ontwerp: © Cissi Driessen         

cissigroottaupeschilderijopmaat.jpg​               

The 'Person Behind' 
Op mijn 17e ben ik aan de Universiteit van Antwerpen gestart met mijn studie Tolk-Vertaler Frans / Spaans / Nieuwgrieks, die ik 4 jaar later in 1991 heb afgerond. Daarnaast heb ik in diverse andere internationale steden gestudeerd, gewoond en gewerkt, o.a. Milaan, Straatsburg, Salamanca en Thessaloniki. Naast Taupe STUDIO verricht ik tolk-/vertaalwerkzaamheden op freelance-basis.
Ik houd van uitdagingen, out-of-the-box en denken in oplossingen. Mijn motto is: doe alles met Passie en bevlogenheid, dan is alles leuk! Ik ben van het type: leven en laten leven, ik geloof in wilskracht en doorzettingsvermogen, willen is kunnen, en: afspraak = afspraak.  


'Happiness comes from Contentment'  (in de tuin van Taupe STUDIO)

Ik ben een tevreden en gelukkig persoon, voel me sterk verbonden met de natuur en met dieren, en ben bevoorrecht intens te kunnen genieten van de meest kleine en alledaagse dingen, van schoonheid op alle gebied. Er zijn zóveel inspirerende dingen, als je ze maar wilt zien! 
Werken in mijn groene tuin bij de kippen is een rustmoment. Ik ben op en top Bourgondiër en houd ontzettend van koken, bijzonder eten & speciale wijnen, maar kan ook volledig opgaan in muziek die mij raakt. Verder geniet ik ervan om dagelijks mooie kleuren te combineren.
Gefascineerd ben ik door oude architectuur en objecten, zoals kastelen, fossielen, natuursteen en edelstenen, maar ook door hoe dingen gemaakt worden en functioneren (ambacht en techniek). Ondernemerschap en het bedrijfsleven in het algemeen heeft mijn grote interesse, maar ook biologische voeding, het menselijk brein en de interactie tussen lichaam & geest. 

Door op een positieve en ont-wapenende manier in het leven te staan en dit ook naar anderen uit te stralen, probeer ik zoveel mogelijk mensen te inspireren hetzelfde te doen. Als we allemaal een stukje vriendelijker en milder zijn, iets meer voor elkaar over hebben, elkaar accepteren zoals we zijn, dan wordt alles om ons heen meteen zoveel stralender! Een klein compliment of gewoon een lach, je zult merken dat het als een olievlek werkt en je het dubbel terugkrijgt. Karma!

Ik ben op alle fronten autodidact en creëer graag iets, met stof, bloemen en takken, edelstenen, tekst, fotografie, in mijn rustgevende Zen-huis, in mijn tuin, op papier. In 2010 heb ik out of the blue mijn eerste schilderij gemaakt; mijn stijl ontwikkelde zich daarna als vanzelf, inspiratie vind ik in de natuur en alle bijzondere mensen die ik ontmoet.
Graag wil ik met een mooie combinatie van kleuren & structuur mensen inspireren om meer in het moment te leven. 


Cissi       


"IEDER KIND IS EEN KUNSTENAAR. DE MOEILIJKHEID IS ER EEN TE BLIJVEN ALS JE GROOT WORDT" (Picasso)

 

© 2011 - 2018 Galerie Taupe STUDIO Abstracte Schilderijen Kunstgalerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel