Prijzen / Werkwijze

Prijsopgave
Vraagt u gerust vrijblijvend een prijs op.
Dat kan per telefoon of per e-mail via de pagina CONTACT.

Prijzen
Prijzen zijn vanaf € 2.000, incl. 9% BTW.
Laat u hierdoor echter niet meteen afschrikken en aarzelt u niet om contact met mij op te nemen. Komt u gewoon eens vrijblijvend langs om 'live' een idee te krijgen; doorgaans komen we er samen wel uit. 

Maatwerk
Mocht u een schilderij zien dat u aanspreekt, maar de kleuren of het formaat zijn niet juist, dan is maatwerk in overleg meestal mogelijk.  

En dan:

U heeft een schilderij (op de website) gezien
Vervolgens kunt u mij mailen / bellen voor een prijsopgave.
U kunt ook direct een afspraak maken voor een - geheel vrijblijvend - bezoek aan de galerie in Den Bosch. Dat kan (op afspraak) elke dag, ook op zaterdag en zondag.

Bezoek aan de galerie
Wanneer we een afspraak hebben gemaakt, komt u zich eens rustig en vrijblijvend in de galerie (bij mij thuis) oriënteren, in een ongedwongen sfeer. De koffie met Bossche bollen of verse soep en een goed gesprek staan hier klaar. 

Bezoek bij u thuis
Mocht een bezoek aan mij tijdmatig niet goed uitkomen, dan kom ik ook graag - geheel vrijblijvend en kosteloos - met enkele werken naar u toe om bij u thuis uit te proberen. Ook in België!
Wanneer er een schilderij bij zit dat u bevalt, dan mag dit vrijblijvend proefhangen in uw interieur. Mocht het schilderij uiteindelijk toch niet helemaal naar wens zijn, dan kom ik het kosteloos weer ophalen. Als u het wilt houden, dan stuur ik gewoon per e-mail een factuur.

Vóórdat u op bezoek komt
Maakt u vooraf alvast enkele foto's van de plaats en de ruimte waar het schilderij zou komen te hangen. Neemt u ook gerust wat kleurstalen mee. TIP: plak eens Post-its op de muur om de contouren van een schilderij aan te geven en maak hiervan een paar foto's. Dat geeft al een vrij goed beeld van de grootte.
Komt het schilderij boven een zitbank, een eetkamertafel of wandmeubel: meet u de breedte van de bank of het dressoir, of de lengte van de tafel even op.

Vrijblijvend advies / foto's per e-mail
U mag mij ook interieurfoto's per e-mail sturen, dan kijk ik graag geheel vrijblijvend mee wat voor schilderij (kleuren / stijl / formaat) in uw interieur zou passen.

Kosteloze bezorging
Graag bezorg ik een schilderij persoonlijk en kosteloos bij u thuis, ook in België en Duitsland. 
Voor de echt grote maten huur ik een bus, ook dat is inclusief. In Europa bezorg ik de schilderijen waar mogelijk zelf.

Proefplaatsing
Wanneer ik een schilderij (of meerdere) bij u bezorg, kijken we samen rustig hoe het staat op de lege plek aan de muur. Een schilderij mag altijd even vrijblijvend proefhangen in uw interieur, ook maatwerk. Pas dán weet u of het ook in de eigen omgeving goed voelt. Mocht het hoe dan ook niet helemaal naar wens zijn, dan kom ik het gewoon weer kosteloos ophalen.

Schilderij ophangen
De aluminium frames van de schilderijen zijn aan de achterzijde voorzien van een geribbelde metalen draad (zie foto). Deze draad kan indien gewenst in hoogte versteld worden. Het ophangen gebeurt door de klant zelf:

1. aan een vaste haak / stevige schroef in de muur
2. aan een ophangsysteem met ophangdraad; zie foto's van de schilderijen op deze website

Omdat ik de schilderijen vaak wissel heb ik gekozen voor optie 2 (merk Artiteq; bijv. bij Karwei); dit systeem is niet duur. Hier wordt een rail aan de muur bevestigd d.m.v. enkele schroeven / pluggen. In deze rail wordt dan een ophangdraad geschoven met daaraan een ophanghaak. Standaard zitten er 2 haken bij met elk een draagkracht van 4 kg, maar beter zijn de haken met een draagkracht van 15 kg per haak, aangezien deze laatste zichzelf 'vasttrekken'; deze zijn los bij te kopen.

© 2011 - 2024 Taupe STUDIO - Internationale Kunstgalerie - The Positive Gallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel