AS-kunst - Schilderijen met AS

Een schilderij met hierin de as verwerkt van een dierbare overledene, maar ook van een geliefd huisdier
 

Een bijzonder alternatief voor de urn  
Een dierbare overledene neemt altijd een speciale plaats in in ons leven. Na een crematie is de urn met as een bijzondere, 'tastbare' herinnering. Echter, niet voor iedereen is deze vorm van nagedachtenis de meest voor de hand liggende. Een urn wordt soms ervaren als wat afstandelijk, iets 'dat op de schouw staat'. Het correspondeert niet helemaal met hoe je je dierbare het liefst toch dagelijks in je midden wilt hebben.

Een kwestie van vertrouwen
Taupe STUDIO biedt u de mogelijkheid een kleine hoeveelheid as in een schilderij te verwerken. Ik verwerk de as in enkele verfdruppels die in 3D op het doek liggen. Vanzelfsprekend vraagt dit om discretie, maar vooral volledig vertrouwen. Tijdens een bezoek aan mij worden uw wensen in een huiselijke setting en op informele wijze vrijblijvend doorgesproken. Het schilderij wordt in afstemming met u op maat gemaakt. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kan het schilderij rustig en discreet zijn, of juist heel kleurrijk en sprankelend.

Een tastbare, fijne herinnering
Het schilderij met de as is uiteindelijk een bijzondere, tastbare herinnering aan iets heel dierbaars. Het wordt door veel mensen als prettiger en 'mooier' ervaren dan een urn alleen. Op verzoek maak ik een fotoserie van mijn werkwijze: veel mensen vinden dit fijn voor bijvoorbeeld een fotoboek.

Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden van askunst. U bent van hárte welkom!

© 2011 - 2024 Taupe STUDIO - Internationale Kunstgalerie - The Positive Gallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel