Schilderijen met AS

Een schilderij met hierin as verwerkt van een dierbare overledene, of van een geliefd huisdier

Een bijzonder alternatief voor de urn  
Een dierbare overledene neemt altijd een speciale plaats in in ons leven. Na een crematie is de urn met as een bijzondere, 'tastbare' herinnering. Niet voor iedereen is deze vorm van nagedachtenis echter de meest voor de hand liggende. Een urn wordt soms ervaren als wat afstandelijk, iets 'dat op de schouw staat'. Het correspondeert niet helemaal met hoe je je dierbare het liefst toch dagelijks in je midden wilt hebben.

Een kwestie van vertrouwen
Taupe STUDIO biedt u de mogelijkheid een kleine hoeveelheid as in een schilderij te verwerken. Ik verwerk de as in enkele verfdruppels die in 3D op het doek liggen. Vanzelfsprekend vraagt dit om discretie, maar vooral volledig vertrouwen.

Een tastbare, fijne herinnering
Tijdens een bezoek aan mij worden uw wensen in een huiselijke setting en op informele wijze vrijblijvend doorgesproken. Het schilderij wordt in afstemming met u op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wens kan het schilderij rustig en discreet zijn, of juist heel kleurrijk en sprankelend.

Ik maak enkele foto's van het schilderproces, voor u een fijne herinnering.

Neemt u vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. U bent van hárte welkom.

© 2011 - 2024 Taupe STUDIO - Internationale Kunstgalerie - The Positive Gallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel