Prijzen / Maatwerk / PraktischGraag kom ik kosteloos met enkele doeken naar u toe
Een schilderij mag altijd - geheel vrijblijvend - even proefhangen bij u thuis
Persoonlijke bezorging, ook in België

Prijsopgave
Vraagt u gerust vrijblijvend een prijs op van een bepaald schilderij.

Prijzen
Prijzen zijn vanaf € 2.000, incl. 9% BTW. Aarzelt u hierdoor echter niet om contact met mij op te nemen, of om gewoon eens vrijblijvend langs te komen om 'live' idee te krijgen; doorgaans komen we er samen wel uit. 

Bezoek aan de galerie / bezoek bij u thuis
Via de pagina CONTACT kunt u een afspraak maken voor een oriënterend en vrijblijvend bezoek in een fijne, ongedwongen sfeer. 
De koffie met Bossche bollen (of wat zelfgebakken lekkers) of verse soep al naar gelang het tijdstip van de dag, en een goed gesprek staan hier altijd klaar. Mocht een bezoek aan mij tijdmatig niet goed uitkomen, dan kom ik ook graag - geheel vrijblijvend en kosteloos - met enkele doeken naar u toe om bij u thuis uit te proberen. Ook in België!

Vóórdat u op bezoek komt
Maakt u vooraf alvast enkele foto's van de plaats en de ruimte waar het schilderij zou komen te hangen. Neemt u evt. gerust wat kleurstalen mee. TIP: plak eens Post-its op de muur om de contouren van een schilderij aan te geven en maak hiervan een paar foto's. Dat geeft al een vrij goed beeld van de grootte. U mag mij deze foto's ook vooraf per e-mail sturen, dan kijk ik graag geheel vrijblijvend mee! Komt het schilderij boven een zitbank, een eetkamertafel of wandmeubel: meet u de breedte van de bank of het dressoir, of de lengte van de tafel even op.

Maatwerk
Maatwerk is mogelijk in overleg. Neemt u hierover gerust contact met mij op.

Proefplaatsing
Een schilderij mag altijd even proefhangen in uw interieur: pas dán weet u of het ook in de eigen omgeving goed voelt. Mocht het hoe dan ook niet helemaal naar wens zijn, dan kom ik het gewoon weer kosteloos ophalen.

Vervoer
U mag een doek na een bezoek aan de galerie direct meenemen, maar ik bezorg het ook graag kosteloos bij u thuis, ook in België. Voor de echt grote maten huur ik een bus, ook dat is inclusief. In Europa bezorg ik de schilderijen waar mogelijk zelf.

Ophangsysteem
De aluminium frames van de schilderijen zijn aan de achterzijde voorzien van een geribbelde metalen draad (zie foto bovenaan deze pagina). Deze draad kan indien gewenst in hoogte versteld worden. Hiermee kunt u de schilderijen ophangen:
1. aan een vaste haak / stevige schroef in de muur
2. aan een ophangsysteem met ophangdraad; zie foto's van de schilderijen op deze website

Omdat ik de schilderijen vaak wissel heb ik gekozen voor optie 2 (merk Artiteq); dit systeem is niet duur. Hier wordt een rail (aluminiumkleur of wit) aan de muur bevestigd d.m.v. enkele schroeven / pluggen. In deze rail wordt dan een ophangdraad geschoven met daaraan een ophanghaak. Standaard zitten er 2 haken bij met elk een draagkracht van 4 kg, maar beter zijn de haken met een draagkracht van 15 kg per haak, aangezien deze laatste zichzelf 'vasttrekken'; ze zijn los bij te kopen.

© 2011 - 2024 Taupe STUDIO - Internationale Kunstgalerie - The Positive Gallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel