>> Praktische informatieEen schilderij mag altijd - geheel vrijblijvend - een week proefhangen bij u thuis
Persoonlijke en kosteloze bezorging, ook in België

Prijsopgave
Vraagt u gerust een vrijblijvende prijsindicatie via de pagina CONTACT.

Advies bij u thuis of online
Graag kom ik vrijblijvend bij u langs - ook in België ! - om advies te geven over de afmeting en kleuren van een (maatwerk-)schilderij. Wanneer u mij foto's via e-mail stuurt, kijk ik graag helemaal vrijblijvend met u mee voor advies!

Bezoek aan de galerie
Via de pagina CONTACT kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor een oriënterend bezoek in een fijne, informele sfeer. 

Vóórdat u op bezoek komt

Maakt u vooraf alvast enkele foto's van de plaats en de ruimte waar het schilderij zou komen te hangen. Neemt u evt. gerust wat kleurstalen mee. TIP: plak eens Post-its op de muur om de contouren van een schilderij aan te geven en maak hiervan een paar foto's. Dat geeft al een vrij goed beeld van de grootte. U mag mij deze foto's ook vooraf per e-mail sturen, dan kijk ik graag geheel vrijblijvend mee! Komt het schilderij boven een zitbank of eetkamertafel: meet u de breedte van de bank of de lengte van de tafel even op.

Maatwerk
Dit jaar neem ik tot nader order geen maatwerk meer aan.
Maatwerk is mogelijk in de afmeting en kleuren die passen bij uw interieur. Een maatwerk-schilderij is altijd vrijblijvend: pas als je het ziet wanneer het klaar is, kun je bepalen of het ook écht aanspreekt. Geen verplichting dus! 

Proefplaatsing
Een schilderij mag altijd even proefhangen in uw interieur: pas dán weet u of het ook in de eigen omgeving goed voelt. Mocht het hoe dan ook niet helemaal naar wens zijn, dan mag het schilderij gewoon weer terug.

Vervoer
U mag een doek na een bezoek aan de galerie direct meenemen, maar ik bezorg het ook graag kosteloos bij u thuis; ook in België en Duitsland. Tevens wereldwijde verzending.

Ophangsysteem
De aluminium frames van de schilderijen zijn aan de achterzijde voorzien van een geribbelde metalen draad (zie foto bovenaan deze pagina). Deze draad kan indien gewenst in hoogte versteld worden. Hiermee kunt u de schilderijen ophangen:
1. aan een vaste haak / stevige schroef in de muur
2. aan een ophangsysteem met ophangdraad; zie foto's van de schilderijen op deze website

Omdat ik de schilderijen vaak wissel heb ik gekozen voor optie 2 (merk Artiteq); dit systeem is niet duur. Hier wordt een rail (aluminiumkleur of wit) aan de muur bevestigd d.m.v. enkele schroeven / pluggen. In deze rail wordt dan een ophangdraad geschoven met daaraan een ophanghaak. Standaard zitten er 2 haken bij met elk een draagkracht van 4 kg, maar beter zijn de haken met een draagkracht van 15 kg per haak, aangezien deze laatste zichzelf 'vasttrekken'; ze zijn los bij te kopen.

© 2011 - 2020 Taupe STUDIO Galerie - Exclusieve XL wanddecoratie - grote maatwerk schilderijen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel