>> Praktische informatiePrijsopgave
Vraagt u gerust een vrijblijvende prijsopgave of een algemene prijsindicatie via de pagina CONTACT.

Vrijblijvend advies bij u thuis
Graag kom ik bij u langs, ook in België, om advies te geven over de afmeting en kleuren van een (maatwerk-)schilderij.

Vrijblijvend bezoek aan de galerie
Via de pagina CONTACT kunt u een afspraak maken voor een oriënterend bezoek in een fijne, informele sfeer. 

Vóórdat u op bezoek komt

Maakt u vooraf alvast enkele foto's van de plaats waar het schilderij zou komen te hangen, en neemt u gerust wat kleurstalen mee. TIP: plak eens Post-its op de muur om de contouren van een schilderij aan te geven. Dat geeft al een vrij goed beeld van de grootte. Wanneer u mij deze foto's per e-mail stuurt, kijk ik graag geheel vrijblijvend met u mee! 

Maatwerk
Maatwerk is mogelijk in de afmeting en kleuren die passen bij uw interieur. Een maatwerk-schilderij is altijd vrijblijvend: pas als je het ziet wanneer het klaar is, kun je bepalen of het ook écht aanspreekt. Geen verplichting dus! 

Proefplaatsing
Een schilderij mag altijd even proefhangen in uw interieur: pas dán weet u of het ook in de eigen omgeving goed voelt. Mocht het hoe dan ook niet helemaal naar wens zijn, dan mag het schilderij gewoon weer terug.

Vervoer
U mag een doek na een bezoek aan de galerie direct meenemen, maar wij bezorgen het ook graag kosteloos bij u thuis; ook in België. Tevens wereldwijde verzending.

Ophangsysteem
De aluminium frames van de schilderijen zijn aan de achterzijde voorzien van een geribbelde metalen draad (zie foto's bovenaan deze pagina). Deze draad kan indien gewenst in hoogte versteld worden. Hiermee kunt u de schilderijen ophangen:
1. aan een vaste haak / stevige schroef in de muur
2. aan een ophangsysteem met ophangdraad; zie foto's van de schilderijen op deze website

Omdat ik de schilderijen vaak wissel heb ik gekozen voor optie 2 (merk Artiteq); dit systeem is niet duur. Hier wordt een rail (aluminiumkleur of wit) aan de muur bevestigd d.m.v. enkele schroeven / pluggen. In deze rail wordt dan een ophangdraad geschoven met daaraan een ophanghaak. Standaard zitten er 2 haken bij met elk een draagkracht van 4 kg, maar beter zijn de haken met een draagkracht van 15 kg per haak, aangezien deze laatste zichzelf 'vasttrekken'; ze zijn los bij te kopen.

© 2011 - 2019 Taupe STUDIO Galerie - Abstracte XXL doeken - Maatwerk schilderijen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel