Praktische informatie

            

Prijsopgave
Een vrijblijvende prijsopgave of een algemene prijsindicatie kunt u aanvragen via de pagina CONTACT.

Vrijblijvend bezoek
Maakt u via de pagina CONTACT een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend bezoek in een fijne, informele sfeer.

Vóórdat u op bezoek komt
Maakt u vooraf alvast enkele foto's van de plaats waar het schilderij zou komen te hangen, en neemt u gerust wat kleurstalen mee. TIP: plak eens Post-its op de muur om de contouren van een schilderij aan te geven. Dat geeft al een vrij goed beeld van de grootte!

Maatwerk
Maatwerk is mogelijk in de afmeting en kleuren die passen bij het interieur van uw woning, bedrijf, hotel, restaurant. Een maatwerk-schilderij is altijd geheel vrijblijvend: pas wanneer het 100% naar wens is, gaat het naar de nieuwe eigenaar. Een schilderij is beleving: pas als je het ziet wanneer het klaar is, kun je bepalen of het aanspreekt of niet. Geen verplichting dus, dat werkt het fijnst! 

Proefplaatsing
Een schilderij mag altijd enkele dagen in uw woning of bedrijf proefhangen: pas dán ziet u of het ook in de eigen omgeving goed voelt. Mocht het hoe dan ook niet helemaal naar wens zijn, dan mag het schilderij gewoon weer terug. Proefhangen geldt ook voor maatwerk.

Vervoer
Mijn klant geeft er meestal de voorkeur aan om vervoer zelf te verzorgen en het werk direct mee te nemen, met eigen auto of een (geleend / gehuurd) busje. Het is echter ook altijd mogelijk dat Taupe STUDIO het schilderij komt of laat bezorgen, in binnen- en buitenland!

Ophangsysteem
De aluminium frames van de schilderijen zijn aan de achterzijde voorzien van een geribbelde metalen schilderijen-draad (zie foto's bovenaan deze pagina). Deze draad kan indien gewenst in hoogte versteld worden. Hiermee kunt u de schilderijen ophangen:
1. aan een vaste haak / stevige schroef in de muur
2. aan een ophangsysteem met ophangdraad; zie foto's van alle schilderijen op deze website

Omdat ik de schilderijen vaak wissel heb ik gekozen voor optie 2 van het merk Artiteq; dit systeem is niet duur. Hier wordt een rail (aluminiumkleur of wit) aan de muur bevestigd d.m.v. enkele schroeven / pluggen. In deze rail wordt dan een ophangdraad geschoven met daaraan een ophanghaak. Standaard zitten er 2 haken bij met elk een draagkracht van 4 kg, maar beter zijn de haken met een draagkracht van 15 kg per haak; deze zijn los bij te kopen.

© 2011 - 2018 Galerie Taupe STUDIO Abstracte Schilderijen Kunstgalerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel